lunes, 29 de junio de 2015

Fins sempre

MOLTA SORT...!!!

Josep ens diu adéu. El mestre de Música. Ha estat 9 anys amb nosaltres regalant-nos festivals, batucades, tamborades... i, fins i tot, mascletades. Sempre amb molt d’èxit i gaudi dels xiquets i mestres.
Hem cantat i ballat al ritme que ens ha marcat i ara nosaltres, en mostra del que hem aprés amb ell, li dediquem aquesta cançó:

DÓna molta marxa al centre, DO
REbenta tot el silenci, RE
MIra cap a Catalunya, MI
FAca es queda sense contes, FA
SOL estar sempre entre alumnes, SOL
LA motxilla “penjà” al coll, LA
SI tornara alguna volta, SI
L’esperem obert el cor.

Fins sempre i molta sort!!!



 ...I MOLTA FELICITAT!!!

Això és el que li desitgem al nostre company, Director, amic... Martín. Després de 17 anys amb nosaltres, Martín acaba l’etapa com a docent a la nostra escola. Martín es jubila. 
Darrere s’emporta un munt d’experiències vivències, moments durs, delicats, tensos però també i prou més, tendres, alegres, de satisfacció personal i orgull d’una tasca ben feta.
Ha dedicat moltes hores, molt d’esforç i sacrifici per tal d’aconseguir l’escola que tenim. Arrepleguem el testic i seguirem treballant en pro de l’escola que entre tots hem construït. GRÀCIES PER TOT.

Et desitgem molta sort i molta felicitat en l’etapa que vas a començar i recorda, aquesta serà per sempre la teua escola. ENHORABONA MARTÍN!!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario